29сеп/22

Прелиминарна ранг листа за студенте – бруцоше који конкуришу у академској 2022-2023 години

Требиње, 29.09.2022. године Број: 141/22 ПРЕЛИМИНАРНА  РАНГ ЛИСТА ЗА СТУДЕНТЕ – БРУЦОШЕ  КОЈИ КОНКУРИШУ У АКАДЕМСКОЈ 2022-2023 ГОДИНИ Редни број ПРЕЗИМЕ И ИМЕ   Година студија   ФАКУЛТЕТ   Број бод.   Read More…