На Факултету за производњу и менаџмент Требиње у четвртак, 07. априла и петак 08. априла 2016. године од 09.00 до 15.00 часова ће се одржати „дани отворених врата“. У оквиру „дана отворених врата“ сви заинтересовани ће се моћи упознати са презентацијом студијских програма, разговарати са руководством Факултета те обићи учионице, радне просторе и лабораторије Факултета.

Проф. др Славка Т. Николић је ванредни професор Факултета техничких наука, на Департману за индустријско инжењерство и менаџмент, гдје предаје неколико предмета из области маркетинга, предузетништва, бренд менаџмента, стратешког менаџмента, понашања потрошача и еко-маркетинга. Посједује богато радно искуство стечено у великим пословним системима као што су ИЛР-ЛОЛА Корпорација и Нафтна индустрија Србије – НИС, обављајући одговорне послове на позицији директора маркетинга и руководиоца стратешког менаџмента. Консултантске услуге је пружала бројним организацијама; тренинг из комуникација у склопу пројекта „Форум ЈИ Европе о адаптацији на климатске промјене“ који се реализује у Србији, Хрватској, Македонији и Црној Гори.
Др Славка Николић је добитник Златне плакете за најбољег менаџера Војводине у области маркетинга и односа с јавношћу (додељена 2003. године од стране новосадског „Медија центра“, Привредне коморе Војводине, Факултета техничких наука Универзитета у Новом Саду и ТВ Нови Сад), под називом „Бирамо најбоље у Војводини“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *