06окт/23

Прелиминарна ранг листа за студенте – бруцоше који конкуришу у академској 2023-2024 години

Редни број ПРЕЗИМЕ И ИМЕ   Година студија   ФАКУЛТЕТ   Број бод.    1. ПОПОВИЋ АЛЕКСАНДРА ПРВА Академија лик.умјетности 107,00    2. ЈАЊИЋ ТИЈАНА ПРВА Академија лик. умјетности 99,00    3.Read More…